Made for Movement

madeformovement-logo-pantoneWe denken er niet eens meer bij na wat bewegen voor ons betekent. Bewegen stimuleert de bloedsomloop, de ademhaling, de spijsvertering en natuurlijk versterkt het de spieren. Bewegen heeft verder ook een positief effect op het zelfbeeld, de motivatie en het onder de knie krijgen van vaardigheden. Mensen zijn gemaakt om zich te bewegen. De producten van Made for Movement bieden mensen die hiertoe niet zelfstandig in staat zijn, de mogelijkheid om zich (staand) te bewegen.

Made for Movement in de media

NF-Walker

NF-Walker_M5_full_figure_II_small

De NF-Walker is een fantastisch en dynamisch medisch hulpmiddel dat personen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid biedt te staan en te lopen. De gebruiker kan de omgeving verkennen met beide handen vrij.

Innowalk

De Innowalk is een uniek, gemotoriseerd medisch hulpmiddel dat personen met een lichamelijke beperking begeleidt en ondersteunt bij het maken van herhaaldelijke beenbewegingen. De cliënt staat hierbij rechtop terwijl het lichaamsgewicht volledig wordt opgevangen.

De Innowalk is een dynamische sta-orthese die personen met een lichamelijke beperking begeleidt en ondersteunt bij het maken van herhaaldelijke beenbewegingen. De gebruiker staat hierbij rechtop terwijl het lichaamsgewicht volledig wordt opgevangen.

Innowalk Pro

Innowalk_Pro_small_full_figure_with_handles_small

De Innowalk Pro is een uniek, gemotoriseerd medisch hulpmiddel voor klinische revalidatie. De Innowalk Pro begeleidt en ondersteunt de cliënt bij het maken van herhaaldelijke beenbewegingen.  De cliënt staat hierbij rechtop terwijl het lichaamsgewicht volledig wordt opgevangen.

Pagina’s met extra informatie

Wat is CP? Een infographic over Cerebrale Parese